Певицита и актриса Тони Димитрова разкри за това как се е подготвила за ролята си в комедийния сериал „Столичани в повече”.

„За мен снимките бяха инфарктни, защото по грешка получих не повече от 7-8 реда и се зарадвах, че ще отида, ще си кажа изреченията и ще се прибера. В един момент обаче се оказа, че това е само първа сцена, а има още три с по една страница текст”, сподели Тони Димитрова. Да се справи с предизвикателството й помагане не друг, а Андрей Лютов или по-точно актьорът Иван Юруков.

„Този прекрасен млад човек ми каза: „Спокойно, ела при мен и ще си водим диалог”. Той извади второ копие на сценария и започнахме. На третото повторение вече знаех текста наизуст. Както е казал Йордан Радичков – от зор човек и птичка става”, смее се Тони, която снощи получи поредното си признание. Тя бе наградена от кмета Димитър Николов на коктейла на културните дейци по случай 24-ти май. Отличието й бе връчено за ролите на Едит Пиаф в спектакъла „Диагноза: Еит Пиаф“ и Мисис Скокли в спектакъла „Фалстаф и веселите съпруги“, които изпълнява в Драматичен театър „Адриана Будевска”.

„Никога не съм мислила, че ще говоря за театър, като човек, който има някакъв опит. Но ето, че вече играя в четвърта пиеса. Всъщност театърът е моето трето чудо. Първото беше, когато цяла България започна да пее моите песни и се чувствах като в сбъдната мечта. Второ бе като родих дъщеря ми. Тогава си казах – Боже, как съм живяла без това чудо досега? А третото е театърът”, казва изпълнителката на „Ах, морето”.