Изумително предложение за брак направи пловдивчанин снощи на концерта на Енрике Иглесиас, пише trafficnews.bg. Мъж с огромен плакат бе поканен на сцената, който това и чакаше и веднага щом получи микрофон, се обърна към певеца с думите: „Енрике, моля те помогни ми да предложа брак на приятелката ми“, каза мъжът, който се представи като Иван от Пловдив. На сцената се качи и приятелката му – Нели, след което последва романтичното предложение за брак пред близо 15 000 души в столичната зала. Дамата не успя да каже друго, освен „Да“ на своя любим.

Иван и Нели са заедно от четири години. Искрата между двамата пламнала, след като Нели е забелязала бъдещия си годеник да кара колело на площад Съединение. Намерили са се във Фейсйбук, а първата целувка дошла след случайна среща на морето. Ето и историята на двамата влюбени, разказана от фейсбук страницата Humans of Plovdiv.

"Преди 4 години го видях за първи път - караше колело на площад Съединение. Всеки ден минавах оттам след училище и винаги го забелязвах. Добавих го във Facebook и започнахме да си пишем.", разказа Нели.

Иван си спомня как един ден я видял на живо. „Беше седнала на възможно най-далечната пейка на площада. Разпознах я и отидох да я поздравя. Така се запознахме лично. Същото лято съвсем случайно се засякохме в Слънчев бряг.", каза той.

Според Нели там са били първата им среща и първата им целувка. „Оттогава сме заедно. През годините е имало периоди, през които връзката ни е буксувала, но винаги сме вярвали, че ще успеем да продължим заедно стига да искаме. Винаги сме намирали начин!", щастливо е момичето.

Иван подчерта, че Нели му дава уважение и усмивки - това му е достатъчно, за да е мотивиран да й дава обратно.