Само седмица остава до най-голямото младежко събитие в България - TEEN BOOM FEST` 22, което ще се проведе на 20 и 21 август в района на Морска гара Бургас. Организаторите на фестивала на младото поколение очакват третото поредно издание да бъде още по-мащабно от предходните две и да събере повече от 5000 на ден фенове на най-известните и актуални инфлуенсъри, спортисти и музикални изпълнители в страната.

Проявата се организира в два модула – фен среща и концертна част, а тази година на сцената ще видим - Торино и Пашата, Дара, Атанас Колев, EVA, Deni, диджей Панчо, Тита, Дара Екимова, RDMK, FIRE x DJ TEHO, V:RGO x EMIL TRF x MONEYSTAXS.

С цел осигуряване на подходящи условия и гарантиране сигурността на всички присъстващи родители и деца, ще бъде обособена специална паркинг зона на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „К. Фотинов“ до ул. „Цар Симеон“ в диапазона от 16.00 до 22.30 часа на 20 и на 21 август /събота и неделя/.

Паркинг зоната ще осигури допълнителни места за около 120 автомобила, а за по-голяма безопасност временно ще бъде ограничено движението от кръговото кръстовище на хотел „Приморец"“ в посока Морска гара. Това стана ясно на среща между представители на Община Бургас, служители на реда, контролни органи и институции, ангажирани с провеждането на фестивала.

Допълнителната паркинг зона на ул. „Булаир“ ще работи и на 12, 13 и 14 август /петък - неделя/, както следва: 12 август от 16.30 – 01.00 ч., 13 август – 21.00-01.00 ч. и от 17.00 – 00.00 ч. на 14 август, заради предстоящите концерти на “Arctic Monkeys”, SOLAR Summer Fest и Джейсън Деруло, за които ще има осигурени и извънредни нощни автобуси по линии Б11 и Б12.