Супер "промоция" в бургаски магазин облещи клиентите, намалението е 0 стотинки

Супер "промоция" в бургаски магазин облещи клиентите, намалението е 0 стотинки

Бизнес 3912 0

БургасИнфо

На супер промоция с намаление от 0 стотинки се натъкна наш читател тази сутрин в един от магазините на верига „Болеро“ в Бургас. Надпис примамвал клиентите с отстъпка, която не е реална. Според етикета промоцията е в сила от 18 март, което означава, че вече два дни потербителите са подмамени от намаление, което не съществува.

Отидох да купя кафе сутринта и попаднах на това. Подобни куриози не се случват за първи път в магазините. Клиентите изобщо не сме улеснени, когато се стигне до момента, в който започнем да търсим цената на продукта. Често етикети просто няма, изпаднали са или са покрити с други етикети. Стоките са много и етикетите просто са наблъскани един върху друг, като те дори не са поставени близо до съответния продукт на рафта. Случвало ми се е на етикета да пише едно, а като отида на касата се оказва, че цената е по-висока. Не знам дали това днес е фалшива промоция или човешка грешка, но е редовна практика и затова този път снимах етикета. А за това, че да ползвам кантара за зеленчуци ми е необходимо висше образование, пък въобще няма да коментирам. В този магазин поне има кантар, защото в друг не знам къде да си изтегля контролно доматите преди да стигна до касата“, разказа купувачът Т.Г. пред репортер на БургасИнфо.

Етикети:

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com