Ясен е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Созопол: Красимира Германова излиза в битката на местните избори

img
Красимира Германова (вдясно) постави своята цел: Да не допуснем БСП

Председателят на Общинския съвет в Созопол Красимира Германова ще бъде официалният кандидат за кмет на ГЕРБ за местните избори през октомври, научи БургасИНФО от свои източници. Името й е било утвърдено от Изпълнителната комисия. Нейната кандидатура беше в конкуренция с още две – на общинския съветник Георги Пинелов и на бившия областен управител Константин Гребенаров. До последно имаше дилема дали Германова или Пинелов ще получат доверие за спечелване на изборите в морската община, където обстановката изглежда изключително сложна.

Името на официалния кандидат на ГЕРБ се очакваше с изключителен интерес, тъй като то е от ключово значение за това как ще се подредят картите преди вота между основните политически опоненти.

Германова, Пинелов и Гребенаров бяха трите номинации, излъчени от общинската структура на ГЕРБ в Созопол. След края на събранието Германова обобщи: Целта ни е да не обща – да не допуснем БСП.

Трите номинации, заедно с тези за останалите общини от Бургаска област бяха представени от ръководството на партията в областта пред Ипълнителната комисия в края на миналата седмица.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав