Син Бургас посрещна с много енергия и вяра в успеха кандидата за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков тази вечер. Районът около Бургаския свободен университет буквално посиня и върна времето на най-силните години на бургазлии, вярващи в демокрацията. Сини знамена, настроение и желание за победа посрещнаха кандидат-президентската двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Стотици бургазлии препълниха залата, за да чуят неговите виждания като бъдещ държавен глава.

Трайчо Трайков беше посрещнат пред сградата на БСУ от бургаския депутат от Реформаторския блок Костадин Марков, който е и зам. председател на СДС. Заедно с мощната група симпатизанти на партията, присъстваха и коалиционните партньори от БЗНС, ДСБ, ДБГ. Всички местни лидери на партиите от колациията дойдоха да заявят своят подкрепа за общия кандидат за президент на коалицията. Това са и първите избори, в които отделните формации се борят за общ кандидат и тази вечер те се представиха единни. В морския град беше и председателят на националния предизборен щаб Найден Зеленогорски.

„Връщате ми вярата в свободните хора като гледам тази препълнена зала. Толкова приятно съм развълнуван, че връщам се във времето на най-силните избори, които са правили демократичните граждани. Желая успех на кандидата за президент Трайчо Трайков.“, каза в оцветената в синьо зала депутатът Костадин Марков. Той се обърна към Трайков с думите, че на вота ще усети силната подкрепа на Бургас.

Срещата с бургазлии продължи повече от час и половина, като хората буквално заляха с въпроси кандидата за президент. До момента той е единственият в предизборната битка, който ясно и точно в обръщение към гражданите, постави своите приоритети.

Какво каза кандидатът за президент на Реформаторския блок в Бургас – ВИЖТЕ ТУК.