Димитър Бойчев, ГЕРБ: Призоваваме към толератна кампания, някои партии не си сдържат нервите

img
Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев се включи днес в атрактивния велотур на партията в морския град

Виждате как обстановката се нажежава, но никой няма полза от това. Ще избираме обединител на нацията, какъвто трябва да бъде президентът, каза областният лидер на партията в Бургас

Виждате как обстановката се нажежи, явно някои не си сдържат неврвите. Ние отново призоваваме към толератна кампани! Има изтърване на нерви от някои политически партии, от отделни кандидати. Никой няма полза от това. Водим кампания, за да избираме обединител на нацията, какъвто би трябвало да е президентът. Това каза депутатът и областен лидер на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев пред журналисти днес, преди старта на велотура, организиран от партията в Морската градина в Бургас (ОЩЕ ЗА ОБИКОЛКАТА С ВЕЛОСИПЕДИ и СНИМКИ - виж ТУК).

Той подчерта, че е убеден, че Цецка Цачева ще бъде добър президент.

По повод исканията в парламента за промяна на Изборния кодекс, Бойчев заяви, че те са популизъм.

„Няма физическо време промените да се приемат на първо и второ четене, да се обнародват. Да не забравяме на кого са спорните моменти – кавдратчето с „неподкрепям никого“ и броя на секциите в чужбина. Те не са наше предложение, ние сме ги подкрепили в тона на толератността и добрите отношения. Точно тези, които ги предложиха, искат да ги променят. За мен е непонятно в 12 без 5, в хода на самата предизборна кампания, да променяме това.

Различни са мненията дали това е изобщо конституционно“, добави той.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав