27 -годишният Кристиян Гочев, който уби брутално майка си Марияна и дядо си Валентин в столичния квартал "Хаджи Димитър", искал да убие и трети човек.

В продължение на няколко дни дори го е причаквал, но просто не го е засякъл. Това се посочва в публикация на "24 часа". Изданието цитира източници, близки до разследването.

Прокуратурата поиска Гочев да бъде настанен за лечение в психиатричната клиника на затвора в Ловеч и съдът го прати там.

Вещи лица също препоръчаха лечение и обясниха, че през 2008 г. когато е бил Курило, Кристиян отново е бил агресивен към близките си. Мъжът е с диагноза параноидна шизофрения, употребявал е амфетамини, марихуана, екстази, ЛСД, пико и други наркотици.

Пред разследващи той обяснил, че чувал гласове, които го накарали да убие близките си.

Казал, че майка му го дразнела, защото била алкохоличка и като дете го тормозела. Гочев е убил първо нея, а след това дядо си.

Забил му точило в окото, защото Валентин го гледал по време на убийството.

"Исках да си я изпържа като бекон", така Гочев обяснил на разследващите защо е отрязал парче кожа от гърба на майка си.

Впоследствие обаче се отказал.

Мъжът включил духалката в спалнята, където преместил телата, след като ги убил в кухнята, защото искал да види как избухват. Залепил вратата с тиксо, за да не му мирише и почистил, защото го дразнела мръсотията.

След като убил брутално роднините си, Гочев дори си поканил гости. Те обаче не разбрали за престъплението, защото били надрусани.