Бургаският рапър Hoodini празнува рожден ден с ново видео като "Туин пийкс". Вижте го (18+)

Бургаският рапър Hoodini празнува рожден ден с ново видео като "Туин пийкс". Вижте го (18+)

Култура 1343 0

БургасИнфо

"От Сутринта До Вечерта" се казва новото парче на бургаските рапъри Hoodini & Криминал. Клипът бе представен на феновете точно в 19.00 часа вечерта навръх рожденния ден на Hoodini. 

Песента е четвърти сингъл от албума „Дръж се естествено“ на Hoodini & Криминал, придружен с видео. Уникалната режисура на клипа е поверена на полуфиналиста от реалити шоуто “България Търси Талант” и нестихващ талант Красимир Марчев.  Момчетата за пореден път се доверяват на артистичният поглед на бургаския режисьор от улица “Драма” (буквално) и съвместно създават нещо различно, с препратки към българската действителност, човешки недостатъци, морал, истории и въобще всичко, което се случва „От сутринта до вечерта”.

"Някои кадри са заснети по много странен начин - накарах Худини да научи текста на един от стиховете "наобратно", така както са снимани някои сцени от легендарния "Туин пийкс". И после заснетото се обръща на reverse", обяснява технологията на заснемане режисьора Красимир Марчев пред репортер на БургасИнфо.

Музиката и аранжимента на парчето са дело на Hoodini. След повече от две години съвместна работа по „Дръж се есвтествено”, Hoodini и Криминал нанасят последни щрихи по него и тази пролет ще бъде на музикалния пазар. 

Но освен ново видео, лейбълът Hood’G’Fam Ent. има и друг повод за празник. Днес рожден ден празнува рапъра, продуцент и бийтмейкър Стоян „Hoodini” Иванов . Също така тази година бандата Hood’G’Fam Ent. навършва цели 20 години.

Етикети: худини, видео, клип, песен, красимир марчев, рап, Туин пийкс

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com