Ядрен физик стана Мис Америка

img

Красавицата показа, че не е нужно да си зайче на Плейбой, за да спечелиш титлата

Ако в съзнанието на някои ядреният физик е несръчен човек с дебели лупи, мазна коса и занемарен външен вид, може спокойно да преразгледа кодекса, сварзан с усещането за красиво, защото вече има много сериозен довод, който доказва тъкмо обратното. 

Представителката на федералния окръг Колумбия Кара Маккълоу спечели конкурса Мис САЩ за 2017 г., а не е нито продавачка, нито представител на шоубизнеса, нито пък е офис-планктон от женски пол – Кара е е ядрен физик и работи за Комисията за ядрено регулиране на САЩ, победи в конкурса, състоял се в Лас Вегас.

Първа подгласничка стана Мис Ню Джърси Чави Върг, а втора подгласничка - Мис Минесота Меридит Гулд. В състезанието участваха 51 жени, представляващи всеки щат и столичния окръг.

Съдбата на тазгодишната красавица №1 на САЩ е интересна и започва в италианския град Неапол, където тя идва на бял свят в семейството на американски морски пехотинец. Детството на Кара преминава в слънчева Сицилия, сред „странностите” Южна Корея и Япония, за да стигне до Хаваите и от там да завърши в щата Вирджиния. 

Маккалоу следва химия в Университета Южна Каролина. По време на обучението си демонстрира особени способности по химия и физика. Специализира в областта на атомната физика.
По време на конкурса „Мис САЩ 2017” Кара давала доста любопитни отговори на въпросите на журито – например за системата на здравеопазване и фиминизма. 

Тя смята, че човек трябва да работи, за да си осигури достойно медицинско обслужване. Тя също така твърди, че макар да е за равноправие на половете, не е съгласна с феминистките. Изказванията на Кара предизвикаха доста критики в социални мрежи, защото не били достатъчно напредничави, а по-скоро консервативни. /monitor.bg

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Жестока катастрофа с автобус от Бургас за София, има жертви и ранени

Задържаха педофил, зарибявал малка бургазлийка за секс в интернет

Пламнаха два вагона на влака от София за Бургас