Жана Бергендорф обръсна главата си и откровено си призна в тв. интервю, че не може да живее без скандали.

„Те са част от моята същност и никога не знам в кой момент ще налетя на някой или нещо, което да взриви дремещия бунт в душата ми.

Преди няколко месеца бях изпаднала в голяма депресия заради проблеми в семейството. И това, заедно с бунтарската ми същност, ме тласна фатално към моя най-голям кошмар – дрогата“, призна откровено Жана.

Певицата разкри, че дълго време била на ръба. Ту се отърсвала от силното привикване към белия прашец, ту започвала наново, неспособна да издържи на фаталното му привличане.

Нарочно си остригала главата, за да покаже на себе си и да се самонасърчи да започне нов живот. Да се пречисти от тъмната си половина. И да даде шанс на доброто в себе си.


Скандалната певица разказа още, че участието във ВИП Бръдър станало нещо като повратен момент за нея. Тя усещала, че има нужда да сподели с хората своите преживявания, свързани с усилието да преодолее себе си. Усилието да спре да се дрогира!

„Наркотиците са най-ужасното човешко изобретение, от което е адски трудно да се откажеш“, разкрива своята болка певицата. „Те променят човека и го карат да върши неща, за които никога не би помислил в нормално състояние.

Аз осъзнах своята грешка и искам да помогна и на другите да я осъзнаят. Животът е красив и не бива да го унищожаваме с наркотиците“, убедена е Жана.