Елена Йончева няма да има второ дете и причина за това се оказа…президентът Радев.

Наскоро журналистката призна, че иска нейният Тео да си има сестричка. Тя така свикнала с гледането и сменянето на памперси, че още едно дете изобщо нямало да й се опре. По време на свое интервю смелата дама, която роди на 52 години заяви, че този път няма да зачева ин витро във френска клиника, а възнамерява да си осинови малко момиченце.

Така хем двете й деца ще имат малка разлика, хем ще се радват едно на друго, хем ще успее да даде бъдеще на някое изоставено от родителите си хлапе, което в момента живее в дом за сираци. Много деца в страната имат нужда от любов и внимание. Мога да стана майка на поне едно от тях, каза култовата журналистка.

Елена роди първото си дете много късно именно заради работата си, която я пращаше във всички горещи точки на света. Но и сега явно няма да сбъдне мечтата си за второ дете – и то пак заради работата.

Преди седмица тя бе назначена за пиар на президента Румен Радев. Като знаем как русата фурия гори във всяка поставена задача и се отдава изцяло на нея, става повече от ясно, че няма да прибегне към осиновяване и увеличаване на семейството си с още един. Как да вземе дете, когато от тичане покрай новия ни президент няма да има време да го обгради с това, което му е най-нужно – майчината любов?

Йончева с малкия Тео

Йончева е много съвестен служител и когато приеме една работа, я върши докрай и с жар. През следващите пет години тя ще бъде много заета, защото успехът на един политик зависи до голяма степен и от съветниците му.

Затова сега тя използва всяка свободна минута да дари с любов сина си Тео, но повече часове от денонощието прекарва в президенството. А таткото компенсира отсъствията й от къщи, като се грижи и играе с малкия си наследник.