Бургазлията Стоян, катастрофирал край Поморие: Пускайте мигачите, за да не правят невинните кълбета по улиците. Благодаря на пожарникарите, които ме изкараха от пръстта

img
Снимката е илюстративна

Бургазлията Стоян Янчев, претърпял тежка катастрофа край Поморие преди 12 дни, излезе с публична благодарност към пожарникарите и хората, които са му помогнали веднага след инцидента. Думите му, публикувани в известната фейсбук група „Шофьори Бургас“ са полезни за всички водачи във време, когато ежедневно по пътищата на страната загиват хора.

„Искам много да благодаря на пожарникарите и минувачите, които ме изкараха от пръстта, където лежах безжизнен. Единият от тях беше много любезен и непрекъснато и говореше, за да не загубя съзнание...много мил човек. Господ здраве да му дава.

Искам само да ви кажа да си пускате мигачите и да се оглеждате преди да влизате в лентите, за да не се налага невинните да правят кълбета по улиците.

Майната му, оцелях... но защо трябваше заради някакъв олигофрен да страдам така???

Бъдете живи и здрави и внимавайте по пътищата.

Аз продължавам с борбата за възстановяване.“, пише в групата Стоян, където предизвика вълна от пожелания за бързо оздравяване. Той все още се лекува в бургаска болница.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?