Зов на майка взриви бургазлии: Младежи обраха колата й, докато детето й е в криза!

Зов на бургаска майка буквално взриви членовете на известната фейсбук група „Шофьори Бургас“, като предизвика вълна от съпричастност към нея и гняв към група младежи, които са я обрали, докато детето й е в криза. Случаят се е разиграл на паркинга пред хотел „Драма“ в Бургас. В групата неведнъж са оказвали съдействие на хората, изпаднали в подобна ситуация.

„Пиша Ви с огромна молба. Имам малко момиченце с аутизъм. Днес сутринта направи истерична криза на паркинга на хотел „Драма“. Излязох да я разведря, наблизо имаше група младежи с тъмен автомобил, които дори подигравателно взеха да имитират писъците на малката. Карам бяла „Хонда Джаз“. Поносих детето наоколо и се прибрахме. Едва у дома установих, че младежите, които бяха се изпарили, бяха ми обрали колата, портфейл и телефон. Моля, задръжте всичко, няма да го търся, върнете ми документите от портфейла. Моля, бъдете хора, поне за това!“, призова в групата Владимира Д.

БургасИНФО установи, че на хотела има монтирани камери, като част от тях са насочени именно към паркинга. Рецепционистката каза, че днес е на смяна от 7,30 часа, но не е чула нищо съмнително.

„Има камери и при необходимост, ще предоставим записи на органите на реда. Навсякъде е пълно с ненормалници“, каза жената.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Срам ме е
  2018-05-24 01:30:14

  Как е възможно???!!! Младежи !? Кой век живеем ?Що за Общество сме??? Сбъркани хора са тези младежи ,надявам се да си получат заслужено наказание

 •  
  Асен Карамфилов
  2018-05-23 15:59:41

  В българските камери инсталирани на обществени места нямат филтър за разпознаване-едва ли ще излязат наяве злосторниците,обрали колата на нещастната майка-по-възрастните биха ги нарекли „сбъркани педерасти”,които вместо да помогнат на клетата найка,са обрали личния й автомобил.......Само свестна полиция би могла чрез външните камери да извлекат необходимата имформация чрез лицево разпознаване и чрез разпространение в медиите,да ги изловат......като ще бъде запазена личната информация за отзовалите се очевидци......

Най-новото

Актуални теми

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020