Зов на бургаска майка буквално взриви членовете на известната фейсбук група „Шофьори Бургас“, като предизвика вълна от съпричастност към нея и гняв към група младежи, които са я обрали, докато детето й е в криза. Случаят се е разиграл на паркинга пред хотел „Драма“ в Бургас. В групата неведнъж са оказвали съдействие на хората, изпаднали в подобна ситуация.

„Пиша Ви с огромна молба. Имам малко момиченце с аутизъм. Днес сутринта направи истерична криза на паркинга на хотел „Драма“. Излязох да я разведря, наблизо имаше група младежи с тъмен автомобил, които дори подигравателно взеха да имитират писъците на малката. Карам бяла „Хонда Джаз“. Поносих детето наоколо и се прибрахме. Едва у дома установих, че младежите, които бяха се изпарили, бяха ми обрали колата, портфейл и телефон. Моля, задръжте всичко, няма да го търся, върнете ми документите от портфейла. Моля, бъдете хора, поне за това!“, призова в групата Владимира Д.

БургасИНФО установи, че на хотела има монтирани камери, като част от тях са насочени именно към паркинга. Рецепционистката каза, че днес е на смяна от 7,30 часа, но не е чула нищо съмнително.

„Има камери и при необходимост, ще предоставим записи на органите на реда. Навсякъде е пълно с ненормалници“, каза жената.