Десетокласник от бургаска елитна гимназия направи на пух и прах реалното обучение в средните училища. 16-годишният Добромир е ученик, който едновременно стряска, но в същото време и реално от името на тийнейджърите разкрива пълния абсурд в техните очи от ежедневието в училище. Чуйте го, безкрайно полезно е, дали е прав или не – преценете Вие като хора, учители, родители.

„Знам, всички обичаме даскалото. Няма как да не обичаш да се потиш по 20 минути в автобуса всеки ден, да висиш затворен в една и съща сграда 12 години. За капак на всичко - да правиш нещо, което не ти доставя дори и най -малкото удоволствие. Само и само да успееш като пораснеш. Клипът не е против даскало, а против образователата система и нещата, които научаваме от нея“, казва в увода Добромир. За фон той е избрал играта „Fortnite”, която сред тийнейджърите е сред най-популярните в момента. Напълно в крак не само с модата, а и във времето.

Във време, когато сме свикнали на постоянна агресия, подобен анализ за чистия образователен процес от страна на ученик, е рядкост.

Вижте неговата класация топ 10 на грешките, ще го чуем ли?