Министър Радев към състава на ОДМВР-Бургас: Продължавайте със същото темпо

img

Политическото ръководство на МВР си дава ясна сметка, че въпросът с кадрите е от изключително значение. Затова полагаме усилия за увеличение на доходите на полицаите, за осигуряването им с максимално качествено униформено облекло и предпазни средства, с гориво и автомобили. Правим нужните крачки за подобряване и на условията за работа, посочи министър Валентин Радев. Той беше днес в Бургас по повод годишния анализ на областната дирекция на МВР.

Той бе категоричен, че правилният подход е да мотивираме служителите, за да имаме основанието да изискваме още по-добри резултати от тях. Вътрешният министър благодари на служителите на ОДМВР-Бургас за постигнатите резултати и припомни, че една от основните задачи е опазването сигурността на хората. Той подчерта изключителното значение на взаимодействието с местната власт, прокуратурата и съда. Министър Радев обърна внимание на задачите, с които ОДМВР-Бургас е натоварена във връзка със спецификата на региона – зелена, морска и въздушна граници, предстоящ активен туристически сезон, през който многократно на територията на Бургаска област се увеличават посетителите, концентрира се и криминалният контингент от цялата страна.

„Продължавайте със същото темпо“, пожела на състава на областната дирекция и главният секретар на МВР.

Отчитайки сложността на криминогеннатаобстановка на региона, гл.комисар Младен Маринов посочи, че дирекцията има добри резултати в противодействието с престъпността, видим е и спадът по почти всички показатели на конвенционалната престъпност. Главният секретар обърна специално внимание на показателите от пътнотранспортните произшествия, които в региона са увеличени и очерта този проблем като приоритетен през настоящата година.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Вал
    2018-03-26 19:58:56

    Господин министър, ако продължават със същото темпо нищо добро не ни очаква. Ей, вземете се в ръце! В държавата се шири беззаконие и чувство за безнаказаност.

Най-новото

Актуални теми

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020