Бургазлии избухнаха срещу Динко на пътя, а той: Това е шофьорът ми, ще му избия всички зъби! Изнервен съм по случая

img

Ямболският мачо, ловец на мигранти, риалити звездата Господин Вълев-Динко, буквално отприщи възмущението на бургаските шофьори с джипа си „Тойта Ленд Круизър“, след като водачът на колата кара като луд и постави в риск няколко автомобила.

„Колеги, бъдете внимателни!!! Черен джип „Тойота Ленд Крузър“ със затъмнени прозорци кара опасно! Спрях на светофар зад него, той включи задна и тръгна, за да ме блъсне. Аз реагирах навреме и добре, че отзад нямаше кола! След това исках да го изпреваря а той ме изблъска в отсрещното платно, нямаше коли за щастие..в крайна сметка на следващия светофар спрях до него, пича отвори прозореца и се смееше като побъркан. Регистрационния номер е СВ9997КР, подал съм сигнал на 112. Всичко това се случва след кръговото на „Трапезица“, посока „Зорница“, като започна на светофара на Моста. Гоних го до „Славейков“, пое към „Джъмбо“. Пак казвам, бъдете внимателни!, гласеше пост, който прикова вниманието снощи в групата „Шофьори Бургас“.

След него следват още коментари от шофьори, гневни от шофирането на водача на автомобила.

„Същият днес след 16 ч щеше да ни блъсне под моста на „Гочо Иванов“ (сегашния „Кроношпан“), на стеснението посока центъра влезе в насрещното платно директно срещу нас. Добре,че мъжът ми отреагира веднага и се разминахме на косъм...видимо въобще не му пукаше къде кара ... Ужас!“, коментират членове на групата.

БургасИНФО се свърза с Господин Вълев, известен широко в публичното пространство просто като Динко.

„Дал съм джипа на шофьора ми да го кара, даже днес ми се обадиха за случая да ми кажат. Аз съм на Боровец да карам ски. Като се върна, ще се разправям с него. Явно не става за нищо.

Той ходи на пристанището, имам бизнес там, изнасям желязо за Турция. Ходил е до пристанището и не знам какво е правил до там. Не ми вдига телефона и ще му избия всички зъби“, каза в познатия си стил Динко. Той беше в шумно пространство, но набързо реагира.

„Изнервен съм по случая, не ми вдига телефона, колата е в него“, каза Динко и затвори ядосано. На въпрос кой е водачът, откъде е, как изглежда, отколко време работи при него, Динко заключи: "Достатъчно казах, ядосан съм".

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  Batko
  2018-01-07 16:44:23

  Sashtiq bastyn kato shefasi i lajec kakvo jelqzo iznasqsh ti ve qmbolska gaida

 •  

  https://www.facebook.com/3D-Голям-стенен-часовник-137208200293851

 •  
  Аз
  2017-12-24 22:46:11

  Този шофьор ще е същата проста Гега като шефа си!

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас