Кой е най-добрият кмет за Бургас, очакват ли ни още бедствия и какво е бъдещето на „Нефтохимик”. Вижте прогнозата, която гадателката на Берлускони Теодора Трифонова направи за БургасИНФО във видеото ни. Тази вечер дамата, която е звезда в Италия, представи в Бургас новата си книга "Осмото чувство – ключът към Вселената”, която предизвика истински фурор. Теодора събра над 100 души, които чакаха за автограф и селфи с нея, поздравяваха я емоционално и й благодариха за помощта. Сред последните бе и младо семейство с бебе и момченце. Те я зарадваха с пищен букет, защото преди време им е предсказала, че ще са горди родители. Специален поздрав с патриотични песни поднесе вокална група „Маяк” към Съюза на офицерите и старшините от запаса – Бургас. Сред гостите бе нумероложката на Венета Райкова – Стефка Добрева, както и светилото в медицината д-р Балкански.

„Моят извънземен Унилсен ми казва, че осмото чувство на хората ще е умението да живеем с изкуствения интелект. Трябва да се подготвим да го приемем с мир и любов. Той не идва, за да взема работни места”, е една от сентенциите в книгата й, която тази вечер се продаваше като топъл хляб, макар авторката да не разчита да натрупа пари от нея.

„Най-силните думи са обичам, извинявай, прости ми. Трябва да обичаме”, допълни гадателката на Берлускони, която разказа цялата си история – от България, изпадането й в кома, отключването на свръхестествените й споосбности, заминаването и за Италия, амплоато й на футболен коментатор, предсказанията, които прави на Берлускони и други известни хора.

Бургаските фенове на футбола не пропуснаха да я попитат кой ще се класира на световното – Италия или Швеция.

„Труден въпрос, но виждам Италия на Световно”, отвърна Теодора с усмивка.

Пред репортер на БургасИНФО тя заяви, че е искрено възхитена от кмета на Бургас Димитър Николов и заяви, че Бургас си има най-добрият кмет, затова няма да надзърне в бъдещето и да каже кой би бил евентуалният му наследник, ако не се кандидатира за четвърти мандат. За потопа, който отне човешки животи, посочи, че има човешка намеса – грешка, довела до трагедията. А за футболния „Нефтохимик” заяви, че пред отбора има бъдеще. Според нея правителстовото е стабилно, а в политически план Борисов ще е фактор в следващите 10 години. Повече вижте във видеото.

Книгата на Теодора Трифонова се издава от издателство „Колибри”.