Първите двама отпаднали от „Фермата“ – Тома Талеопов – Айляка и Диана Миличевич разказаха какво ги изненада и какво преживяха в шоуто и как е продължил животът им след това.

Тома, някогашното лошо момче на Бургас, отпадна след първия дуел, а Диана, която е от македоно-сръбски произход, но със самосъзнание на българка, излезе след втория.

И двамата бяха фаворити за финал и любимци на фенове и продуценти, затова е парадоксално, че бяха първите, напуснали шоуто.

Тома посочи, че работи, ходи на риба, „животът си върви“, като разликата е, че сега го спират хора по улицата и му казват: „Евала“. За себе си смята, че съдбата определено е била благосклонна към него.

Двамата били изненадани от това, което ги е очаквало в предаването, тъй като си представяли, че ще има къща, като миналата година, разказа Диана.

Аз излязох на етап, в който нямаше тези битовизми и всичко беше много весело, всички бяхме много задружни, посочи Тома.

Според тях поведението в предаването отразява начина, по който хората се държат и в живота – стоят и чакат да им се случи нещо.

След излизането си от шоуто Диана се е активизирала да постигне целта си българи и македонци да не се делят, а да живеят в мир, спокойствие и разбирателство, без обиди и обвинения.

Не се старая да накарам македонците да се усещат българи, искам да са мислещи хора и да търсят истината, да се замислят дали това, което учат, е истина, и сами да стигнат до собствения си извод, като захвърлят гадните стереотипи, каза тя. И призна, че това е тежък процес, но трябва да започна от някъде.

Източник: bTV