Управителят на на „Адванс-Спас Костадинов“ за дейността си в Айтос: Завистта на хората само ме мотивира да работя по-добре, спазил съм законите

img

Управителят на „Адванс-Спас Костадинов“ ООД – Спас Костадинов, чиято дейност предизвика бурен дебат в Айтос, изпрати до редакцията на БургасИНФО право на отговор (вижте в "Още по темата"). Публикуваме го без редакторска намеса:В материалите Ви никъде не е упоменато, че в квартала, в който и аз живея в непосредствена близост до моят склад има още три обекта регистрирани по чл.206 от Закона за горите.

За регистрацията на обект по чл.206 от Закона за горите няма изискване относно предназначението на имота, в който се регистрира обектът. Аз съм спазил всички изисквания на закона и поради което обектът е регистриран още през 2005 година и осъществява напълно законна дейност. Що се касае до шум и запрашеност идващи от дейността на фирмата ми в обекта съм длъжен да заявя, че работя с най-съвременните машини и не отговарят на истината твърденията изложени в заглавието на единият от материалите Ви, уронващи авторитета на фирмата ми. За да се твърди наличието на шум и запрашеност от каквато и да било дейност фирмена или битова следва това да бъде установено и измерено законосъобразно от компетентните за това органи, чрез ОВОС (Оценка въздействието върху околната среда), а не да се следват сигналите и твърденията на източник неподписал дори изпратените Ви материали. За край на отговора ми бих искал да споделя, че завистта и злобата на много малък кръг хора в красивият ни град само ме мотивира да работя по-добре, да създавам работни места и да бъда в полза на всички останали нормални хора. Надявам се, че отговорът ми ще бъде публикуван без съкращения за което предварително Ви благодаря.Управител на „Адванс- Спас Костадинов”ООД

Спас Костадинов

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  

  Много вярна е приказката ,че до казана на българите в Ада няма дяволи , защото ако някой се надигне , другите ще го задърпат надолу .Семейството на Спас също живее в самия обект от който се оплакват завистниците от " Айтоският Бевърли Хилс ".Дори и висока шумова ограда да изгради ,те пак ще се оплакват , че ще им закриват слънцето ! Устата на завистниците не може да се затвори .Но все пак по- добре в устата отколкото в краката !Желая ти успешен бизнес Спасе , в усилията ти да предоставяш топлина и работни места на хората от Айтоския край , за да се стоплят малко сърцата им изпусталели от беднотията , простотията и злобата.

 •  
  Stoqn
  2017-09-01 18:55:30

  И аз ти пожелавам успех по - добър човек от него няма да намерите ! Не можете да му стъпите и на малкия пръст зависливци ! На човека всичко му е наред вашата завист е проблема . Но чухте ли го горе завистта го мотивира човека и докато вие падате надолу той се издига и ще стигне скоро върха само го гледайте , а вие през това време пишете глупости ,че имало прах и така нататък Докато сте си губели времето да пишете той се катери по успеха . И аз ти пожелавам само напред и нагоре Спасе . И аз съм зад гърба ти .

 •  
  Браво Спасе !
  2017-09-01 17:31:36

  Човекът е завършил право . Ще се борите с юрист . Успех Ви пожелавам . Бъдещето му е в кърпа вързано . САМО НАПРЕД И НАГОРЕ СПАС . Ние сме зад теб идваме да поръчваме дърва .

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"