Почит: Стотици служители на МВР с поклон пред спецполицай Георги Райков в Бургас

Почит: Стотици служители на МВР с поклон пред спецполицай Георги Райков в Бургас

Общество 17167 8

БургасИНФО

Стотици служители на МВР изпращат в последния му път спецполицай Георги Райков, който загина на 16-ти май в Бургас. Поклонението пред него започна в 12 часа в Траурната зала на Гробищен парк в Бургас, а да му отдадат почит дойдоха негови колеги от всички звена на полицията.

„Беше изключителен човек, истински мъж, каквито вече рядко се срещат. Доказан професионалист, незабравим приятел, човек с невероятно достойнство и запазени идеали“, с признание казаха негови колеги.

Припомняме, че 46-годишният спецполицай Георги Райков е дългогодишен служител на „Борба с масовите безредици“, а по-късно в „Специализираните полицейски сили“, с многобройни заслуги към системата на МВР. Под негово ръководство беше и отборът за полицейска лична защита. Огромна лична трагедия, свързана с претърпян инсулт, стана причина той да сложи край на живота си, за да не бъде в тежест на близките си.

Екипът на БургасИНФО изказва съболезнования на близките му.

Етикети: Георги Райков, полицай, поклонение, Бургас

коментари

8

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com

21.05.2017
20:04

Костадин Янчев

Очите и той да млъква...За това сте на тоя хал...Бял ден няма да видите..

21.05.2017
19:58

Костадин Янчев

До Лекър...ей комплексар...толкова си прост и ограничен че въобще не заслужаваш вниманието ни...Ако нямаш какво да правиш не пиши глупави коментари,а си наври телефона отзад!!

21.05.2017
17:04

ОЧИТЕ

Че,то нормален човек,полицай не става!!!!Пълна трагедия са куките,ама тва друга тема.

21.05.2017
01:47

бургазлийка

Поклон, полицай Райков, не съм ви познавала, но от това което прочетох през тези дни - не видях една лоша дума. Обществото е имало нужда от хора като вас. Жалко, че ви загубихме, жалко за поредния съвестен и достоен човек, който си отива млад. Дано да почива в мир и да повлече хора, които в реалния живот да му подражават. За да може и ние да вярваме в полицията защото имаме нужда

19.05.2017
23:01

dilqn

Ейййй лекар ли си п...ка ли си....млъквай .просто замълчи и не пиши

19.05.2017
20:54

До Лекар

Такива като тебе като се наакат викат за помощ. И идват такива като Георги. Винаги. Затова е железен и такъв ще го помним, а ти си празен от вътре и си малка страхлива мишка.

19.05.2017
17:59

Един

Може ли да си толкова прост.......ненормалният си ти........не опетнявай паметта на човека.

19.05.2017
14:59

Лекар

Който се самоуби,а не който загина журналистката ви куца. Уж много железен а откачил.Нормален човек не се самоубива така лесно.