Помагаме ли си в Бургас? Шофьор бута самотно BMW-то си, снегорин изрови колата на млада дама (СНИМКИ + ВИДЕО)

img

Закъсалите в преспите автомобили са обичайна гледка днес. 

"Снегът е дълбок, но и шофьорите не се съобразяват със зимните условия. Ето това момче вече 20 минути е запушило улицата, неговата кола е със задно предаване, би трябвало да знае, че не е подходящо да кара в такова време", коментира таксиметров шофьор, който каза, че подобни ситуации се срещат на всяка улица. 

Кой и кога е помогнал на момчето не е ясно, защото има друг заобиколен път и хората просто обръщаха колите и го заобикаляха. Не такова е положението обаче, когато алтернативен маршрут няма. На входа на Морска гара също имаше закъсала кола, която беше блокирала движението. В тази ситуация веднага се намериха помагачи да избутат автомобила - и как няма, никой не иска да стои вечно чакайки.

На тази млада дама също й се наложи да повика неволята и да изчисти сама снега около блокирания си автомобил.

"Няма начин, трябва да изляза. Виждам, че никой друг не си е почистил нито колата, нито около нея. Благодарна съм на човека със снегорина за това, че се отзова веднага и колкото успя избута, но останалото ще трябва да свърша сама", коментира шофьорката.

Очевидно дамите са по-активни в разчистването на снега от мъжете, както се вижда и на снимката по-долу. 

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  smeshnici
  2017-01-12 18:07:58

  Zashto triete komentarite? Nali ste svobodna mediq! Smeshnici narichashti se jurnalisti!

 •  
  Съсед
  2017-01-12 18:03:34

  Бакшиша много да не знае,защото влезе срещу знака,за да снимате за малоумната си стати!.Момчето с БМВ-то е с нови зимни гуми..Да бяхте слезли да обикаляте пеша и да говорите с хората,а не да снимате от таксито.Нямам думи колко сте зле госпожо или госпожице. В града се движат всякакви коли с предно,задно или 4х4 предаване.Да назначим малоумния таксиджия за експерт по транспорта и да забрани задното предаване!...Точно те да не говорят,защото половината са си купили две зимни на старо,а отзад си карат с летните.Тръгнал тоя акъл да дава. Това,че някой е запушил улицата не е по негово лично желание,а защото не е изчистено.Това да минеш с вдигнато гребло на 20см от платното не е чистене.Вместо да обикаляте и да снимате хората как се спасяват поединично да бяхте ходили да поснимате снегорините как седят на едно място или обикалят без да ринат по едни и същи булеварди. Хората в центъра плащаме най-високи данъци.Плащаме си и абонамент за Синя зона...А сега се опитвате да ни вменявате вина за това,че положението е изтървано от контрол и придвижването е невъзможно!

Най-новото

Актуални теми

Самоубийство от любов в "Меден рудник", 26-годишният Атанас скочи от седмия етаж на бл. 100

Мярка за неотклонение на Кирил Атанасов за стрелбата в Свети Влас

Балове 2018 в Бургас - блясък, атракция и стил