Царево получи 1 млн. лева за чисто нов център, ще носи духа на Южните морета

img

Центърът ще претърпи цялостна промяна, с която ще се промени обликът на града.“, каза кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев

Дългоочакваното финансиране на Проекта за реконструкция на площада в град Царево стана реалност. Средствата, отпуснати от държавата за да стартира ремонта на градския площад, са в размер на 1 000 000лв. Ремонтът на площадното пространство представлява най- значимия проект за град Царево и цялата община, съобщиха от общинската администрация.

„Предвид туристическата ни насоченост града от десетилетия заслужава да се сдобие с ювелирен изящен център, който да носи характера и духа на Южните морета. Центърът ще претърпи цялостна промяна, с която ще се промени обликът на града.“, каза кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев.

С реализирането на проекта за ново площадно пространство ще се заключат останалите изпълнявани и вече изпълнени проекти за цялостна организация на зелената система и паркови пространства в град Царево, превръщайки ги в една архитектурна система.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Труп край Моста в Бургас

Пожар в центъра на Бургас

Акции за дрога в Айтос