Бургас трябва да има свой представител в Европа. Това послание оправи бургаският представител в листата за европейските избори на ГЕРБ Ивелина Василева пред жителите на „Меден рудник”. Днес в най-големия комплекс на Бургас бе открита предизборна шатра на партията, а пространството около нея се превърна в празник на фолклора по време на концерт с най-известните гласове на Странджа. На откриването на шатрата присъстваха Ивелина Василева и другият бургаски представител в листата Жечо Станков.


„Като човек, роден в Бургас, отгледал тук детето си, като човек, който през целия си професионален път е работил за каузата Бургас, за това да се развива нашият град и регион, да съхраняваме Странджа, да опазваме Черно море, аз заставам пред Вас като кандидат за Европейския парламент. Защото вярвам, че Бургас трябва да бъде защитаван в Европейския парламент. Бургас трябва да има своя представител в европейските институции”, заяви Ивелина Василева.

Тя благодари на всички, дошли, за да чуят гласовете на Странджа и припомни как се е променил „Меден рудник” в последните години.

„В „Меден рудник” в последните години беше направено много, „Меден рудник” разцъфтя. Направени бяха много инвестиции в това да има зелени зони, да има повече зони за децата ни за спорт, за забавление. Беше направено най-новото модерно училище не само в Бургас, а и в цялата страна. Беше направена първата по рода си изцяло еко детска градина. Беше инвестирано в подобряването на уличната мрежа, на междублоковите пространства, разбира се много блокове бяха санирани. Ние знаем, че има още много работа. Ние знаем, че го дължим на нашите граждани. Благодаря Ви за подкрепата, която сте ни давали”, заяви Ивелина Василева.

Тя отправи апел към бургазлии.

„За да се отстояват интересите на Бургас, за да има повече подкрепа за развитието на Бургас, за да има повече внимание към хората на Бургас, за да има грижа за това да развиваме всичко, което е значимо за нас - отправям към Вас своя апел да подкрепите моята кандидатура. Гласувайте за каузата Бургас, гласувайте, подкрепете моята кандидатура и аз поемам пред Вас ангажимент, че винаги, както сега, още от времето, когато започнах своята политическа кариера като част на екипа на г-н Николов –кметът на Бургас, и продължих като зам.-министър, министър и като народен представител, винаги основната ми грижа и кауза в бил нашият регион. Надявам се, че на 26-ти ще упражните правото си на вот и активно ще гласувате за това Бургас да има своето присъствие в Европа”, призова Ивелина Василева.