Кметът на Бургас Димитър Николов на старта на ГЕРБ за европейските избори: Нашата структура е мобилизирана, нека листата ни обедини евровота

img

Нашата структура е мотивирана, мобилизирана, с приповдигнат дух, консолидирана. Пожелаваме активно представяне с много успехи. Нека нашата листа обедини евровота, а водещият кандидат на ЕНП бъде бъдещият председател на Европейския съюз. Това каза в обръщение към присъстващите на официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ и СДС за предстоящите на 26-ти май избори за Европейски парламент. Николов записа обръщението си по време на семинар, който партията провежда в Поморие. На форума вчера присъства и зам.председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов.

На форума в София днес вицепремиерът Томислав Дончев заяви, че членовете на ГЕРБ трябва да бъдат всеки ден по-добри и да работят заедно. „Победата е почти най-важна, само че целта на победата не е да смачкаш другият. Ние имаме нужда от победа, която е триумф на ценности и идеи“, допълни той.
„Нашите политически опоненти няма да допуснат цивилизован дебат за европейските ценности и ще ни връщат във всеки един момент в бита в България, който именно на европейската интеграция и усилията, които сме полагали в последните години, се подобрява значително“, каза финансовият министър Владислав Горанов.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    goso
    2019-05-28 19:50:56

    mitko ti si korumpiran i si laino dolno za zatvora

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас