Бургаският депутат от ГЕРБ Ивелина Василева: Надяваме се на детайлна проверка на случаите със строителство по Черноморието, притеснителни са

img

Трябва да бъде извършена цялостна проверка на тези случаи - да притеснителни са, те шокираха обществото. Когато се случи разравянето на дюната на къмпинг „Смокиня“, беше реагирано светкавично, включитено беше сезирана и прокуратурата. Важно е да приключат проверките. Ние от своя страна отправихме въпроси към тримата министри - на оклоната среда и водите, на регионалното развитие и благоустройството и на туризма, за да представят пред Народното събрание фактите за това какви проверки са извършени, какви мерки са взети и какво ще предприемат да не се повтарят тези нарушения. Това заяви бургаският депутат от ГЕРБ Ивелина Василева в отговор на въпрос за строителството по Южното Черноморие, които предизвикаха широк обществен отзвук през последните дни.

За строителството в местността Алепу и край къмпинг „Арапя“ тя каза, че детайлите са в компетенциите на контролните органи. „Нека да изчакаме проверката и резултатите. Надяваме се да бъде извършена детайлна проверка на случаите“, заяви Василева.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?