Кметът на Приморско Димитър Германов излезе с обръщение към жителите на общината след парламентарните избори. Приморско отново беше първенец по изборен резултат в подкрепа на ГЕРБ. В обръщението на кмета се казва:

С огромно удоволствие изказвам благодарността си на всички Вас, който упражнихте правото си на глас на парламентарните избори на 26 март.

Вашата подкрепа е израз на активната Ви гражданска позиция, доказва ангажираността Ви към бъдещето на региона и страната ни и европейското развитие на България и община Приморско. Тя ни дава стимул да продължим да надграждаме постигнатото и да работим още по-ентусиазирано за добруването на всички.

За пореден път община Приморско показа висок изборен резултат за ПП ГЕРБ. Гласуваното доверие и положителните резултати са оценка и на това, което се случва на територията на общината. То ни носи радост, но повишава и отговорността към ангажимента – да продължим да се развиваме като предпочитана туристическа дестинация. Убеден съм, че заедно ще постигнем тази цел! Вие, жителите на община Приморско, го заслужавате!

Специални благодарности отправям към всички, които бяха пряко ангажирани с провеждането на изборния ден. Благодаря за тяхната всеотдайност и лична ангажираност, с които създадоха условия за едни спокойни и честни парламентарни избори.