Цецка Цачева пред жителите на Айтос: Работим за всички българи, искам да видя просперираща и единна нация!

img

Цецка Цачева е достоен човек, тя ще бъде този президент, от който България се нуждае, за да бъде истински обединител на нацията“, каза председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов

Няма да допуснем единството на българската нация да бъде застрашено. Ще работим за всички българи. Искам да видя българската нация образована и просперища, която живее в стабилна и сигурна държава. Няма друга алтернатива, освен стабилното развитие на България. Това заяви пред жителите на Айтос кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева. Тя се срещна с стотици хора, дошли в етнографския комплекс „Генгера“ в парк „Славеева река“. Сред айтозлии бяха и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев, евродепутатът Мария Габриел, председателят на националния предизборен щаб Цветан Цветанов, бургаските депутати Димитър Бойчев, който е и областен лидер на партията, Семир Абу Мелих, Диана Йорданова, Румен Желев и Иван Вълков, които бяха посрещнати от кмета на Айтос Васил Едрев.

„Имаме нужда от справедливост, което ще случи с работещ, справедлив български съд. Ще настояваме да продължат усилията и на праламента в тази посока. Аз вярвам, че тогава когато се градят мостове, а не се копаят пропасти, когато се вслушваш в мнението на различния, се намира най-правилното решение. Ако вие ни се доверите, ако на 6-ти ноември изберете нас, ще знаете, че България ще има за президент и вицепрезидент хора, които винаги са били близо до хората, винаги са работили в интерес на гражданите“, заяви Цачева.

Тя подчерта предимствата и основните приоритети в управлението на ГЕРБ. „Това, което се прави, не е само за нашите членове и симпатизанти, а за всички български граждани, защото и до момента там, където сме работили – в местната власт, парламента, правителството сме се водили от интереса на българските граждани. Президентът олицетворява единството на нацията, никога в живота ми не съм делила българските граждани – на мъже, жени, млади, възрасти, етноси, защото всеки един от нас е българин. Всеки е част от единната нация“, добави Цачева.

Цветан Цветанов подчерта необходимостта от силна връзка между местната, централна власт, народните представители.

„На тези избори трябва да спечели най-достойнаата кандидат-президентска двойка – Цецка Цачева и Пламен Манушев. Целта не е да запишем поредната победа, а да имаме победа, каквото имахме на местните избори, за да можем гарантираме стабилността на държавата и да се изпълняват реалните политики, които да стигат до хората. Победата на тези избори ще даде стабилност. Ще бъде избрана първата жена – президент на България. Цецка Цачева е достоен човек, тя ще бъде този президент, от който България се нуждае, за да бъде истински обединител на нацията“, добави Цветанов.

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ - Цецка Цачева и Пламен Манушев, днес ще се срещне с жители на Созопол, Приморско, Царево, а вечерта в центъра на Бургас ще се състои концерт, на който бургазлии ще могат да чуят основните им послания.


Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав