Вълшебна напитка топи килограмите

Вълшебна напитка топи килограмите

Здраве 1805 0

За очистване на организма от токсини , за ускоряване на метаболизма и загуба на тегло , най-добри са естествените детокс напитки. 

Най-често в очистващите напитки са включени съставки като джинджифил или лимон. Тези продукти са мощни горелки на мазнини , както е известно. Но за полезните свойства на магданоза само малцина са чували. Всъщност той помага да отслабнете не по-зле от горепосочените средства. Защо да се тровите с химия, ако е възможно да използвате естествени средства? Евтино и полезно!

Пречистващ тялото коктейл

магданоз и лимон

СЪСТАВКИ:

  • сокът от половин лимон
  • връзка магданоз
  • 1 ч.л.  канела на прах
  • 0,5 литра вода

магданоз и лимон коктейл

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Смесете всички съставки в блендер. Пийте този сок всяка вечер няколко часа преди лягане. Резултатът няма да отнеме много време!

Курсът на лечение е 2 седмици. Също така е полезно по време на приема да направите няколко разтоварващи дни - например, първия, седмия и последния ден. Това предполага използването на нискокалорични и здравословни продукти през този период. Отдайте се на плодове и зеленчуци. /БЛИЦ/

Етикети: магданоз, лимон, канела, напитка, детоксикация

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com