Роми биха с камъни охранител в складова база в складова база "Немцов" в бургаския комплекс "Славейков". Нападателите – на възраст 22 и 31 години са криминално проявени. В 11.00 часа в понеделник двамата пренасяли с колело из квартала кабели, за които се предполага, че са задигнали. Гардът им се скарал, но думите му отприщили гнева им. Бандитите грабнали павета и започнали да удрят с тях охранителя по главата и тялото. Пострадалият е получил контузни рани, но животът му е вън от опасност. Нападателите са задържани.

Случаят е регистриран във 2-ро РПУ Бургас в 11 часа в понеделник. По данни на полицията, двамата пренасяли кабели с велосипед в района на складовата база. Между криминално проявените мъже и охранителя възникнало спречкване. Нападателите започнали да го удрят с камъни по главата и тялото.

Охранителят е отведен за преглед в МБАЛ - Бургас и след това освободен за домашно лечение. В следствие на бързите полицейски действия двамата му нападатели са задържани. Става дума за двама мъже от кв. “Победа” - на 22 и 31 години. Работата по документиране на престъплението продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.