Премиерът Бойко Борисов изведе с капитанската лента на ръката и номер 13 на гърба ветераните на "Витоша" /Бистрица/, които играха финал на държавното първенство по футбол срещу "Нефтохимик" /Бургас/ на стадион "Верея" в Стара Загора.

Спортният министър Красен Кралев, зам.-министърът на регионалното развитие Деница Николова, кметовете на Бургас Димитър Николов и на Стара Загора Живко Тодоров изгледаха днешния мач. Преди това те прерязdха лентата на новата трибуна на стадион "Верея" в Стара Загора.

Капитан на "Нефтохимик", в чийто редици блестеше и Радостин Кишишев, бе Ганчо Евтимов. За "Витоша" пък игра бившият левскар и бероец Гошо Гинчев, който днес е съветник на спортния министър.

„С отбора на „Витоша“ (Бистрица) и противниците от „Нефтохимик“ (Бургас) имахме възможността да изиграем финала от първенството за ветерани на изцяло обновения стадион "Верея" в Стара Загора. Проектът е реализиран по европейската инициатива за устойчиво градско развитие JESSICA. Лично мога да кажа, че цялото съоръжение е много добро и действително е една отлична придобивка за старозагорци“, написа след мача Борисов в социалните мрежи.