Кристиян Гранчаров от Бургас се класира за лайфовете в "Гласът на България" със страхотно изпълнение и чар. 20-годишното момче пропяло от мъничко, но творчески тласък му дала съседката. Тя го слушала как извисява глас вкъщи и вместо да му се скара, че й пречи да спи, му казала - Криси, ти ще станеш певец, продължавай така.
Младежът призна, че живее с музиката, често композира, но никога не завършва песента, защото го вдъхновява друга. Родителите му също помагали, баща му му дал първия урок по китара. Оттогова той не се разделя с китарата, за разлика от момичетата, които често си тръгват от него, защото обичал повече музиката, отколкото тях.
Разтопи ме, пренесе ме в един нов свят, гласът ти ме гали, опита се да го разтопи Камелия, за да го вземе в отбора си. Толкова си красив, че ми се спира дъха. Кое ти се разтопи по-точно, пошегува се Графа, тъй като подходът на фолкаджийката към всички хубави момчета е един и същ. Тя флиртува на границата на еротиката с участниците.
Леко стресиран, бургазлията си избра Графа за свой ментор. Защото Камелия му обеща, че може да му даде още нещо, а той не разбра какво точно.
Гласът ти може да нарисува най-красивите любовни истории, каза Поли Генова, чийто отбор е почти пълен. А Кристиян пък си помечта да си намери гадже в предаването, тъй като в залата срещнал доста красиви мацки.
Успех, Крис! С музиката и с мацките!