Поморие отбелязва своя патронен празник Гергоьвден. По този повод кметът Иван Алексиев и председателят на Общинския съвет Адам Адамов отправят поздрав към жителите на морския град.

Днешният ден е повод отново да отворим сърцата си за доброто. Да посрещнем празника с вяра, чисти мисли и надежда, че въпреки трудностите, с които се сблъскахме през последната една година, предстоят топлите, слънчеви дни, които ще донесат нови възможности и нови хоризонти, за да продължим напред. Нека Свети Георги да ни закриля и напътства по този път напред, за да можем все така с достойнство и мъдрост да пазим традициите и да работим за доброто на града ни. Пожелавам Ви здраве, късмет и благополучие!”, заявява кметът Алексиев.

Във времена като днешните все повече имаме духовна нужда от Св. Георги Победоносец – Закрилник на красивия ни и богат на история град.

Убеден съм, че добрите традиции ще се предават на поколенията за да пребъде вярата в доброто и за да възраждат силата и самочувствието на съвременните млади хора в град Поморие.

От все сърце пожелавам на всички жители и гости на Поморие да бъдат здрави, успешни и хубав празничен ден!”, казва Адам Адамов.