На трудова борса за кадри в областта на туризма, организирана от Бюро по труда Бургас, ще участват представители на Агенция по труда на ФР Германия и двама немски работодатели. Чуждестранните гости се включват за първи път тази година в мероприятието.

Предлаганите работни места са в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в хотели и ресторанти разположени в цяла Германия, както и работни места в областта на системната гастрономия в ресторанти от типа на McDonald's, Burger King, Pizza Hut и др.

Заплатите са в диапазона 1500-2300 EUR в зависимост от професията, професионалната квалификация, професионалния опит, региона и от колективните договори.

Необходимите документи като диплома за завършено професионално образование, документи за професионална квалификация, автобиография в EUROPASS формат и мотивационно писмо трябва да се изпратят на e-mail адрес P.Lazarova@az.government.bg съответно преведени или написани на немски или английски език.

Трудовата борса, както и интервютата с одобрените кандидати ще се проведат на 28.03.2017 г. от 10-00 ч. в Културния дом на Нефтохимика, на адрес пл. „Тройката” № 1.