Поклон за спецполицай Райков: Уникален човек, изключителен професионалист. Жестоко е!

img

Неговите качества са правили впечатление на всички, изключителен мъжага и борбен по дух, коментират негови колеги пред БургасИНФО

45-годишният спецполицай Георги Райков, който се застреля тази вечер в бургаския жк „Славейков”,  е бил изключителен професионалист и борбен по дух човек, коментираха шокирани негови колеги пред БургасИНФО. Неговите заслуги към системата на МВР са от повече от 20 години.

През 2008г. е бил на школа в Казанлък за командири на поделение, където е показал и буквално е смаял със своите качества наблюдаващите. Това е довело до заслужено израстване в кариерата му. Той се е представил повече от завидно и способностите му са били наистина внушителни. Проявил се е не само като изключителен професионалист, но и като всеотдаен и сърцат човек.

„Георги беше изключителен мъжага в пълния смисъл на думата. Имаше невероятно чувство за хумор, беше борбен и отзивчив към колегите си. Безкрайно всеотдаен”, казаха пред БургасИНФО негови колеги. Те са буквално в потрес от голямата загуба.

Георги Райков, освен всичко друго, бе и инструктор по бойна приложна тактика.

„Уникален човек!”, казаха хора, които с години са тренирали с него.

Спецполицай Георги Райков е бил служител специализираното звено „Борба с масовите безредици”, а след неговото преструктуриране - в  "Специализирани полицейски сили",  които отговарят за най-тежките криминални случаи, свързани с бърза реакция и твърд характер.

Екипът на БургасИНФО изказва най-искрените си съболезнования на близките на загиналия полицай Георги Райков.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  BAI MILE
  2017-05-18 19:35:21

  POKLON.....SVETLA MU PAMET !!!

 •  
  приятел
  2017-05-17 01:09:05

  Почивай в мир! Страхотен човек

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"