Поклон за спецполицай Райков: Уникален човек, изключителен професионалист. Жестоко е!

Поклон за спецполицай Райков: Уникален човек, изключителен професионалист. Жестоко е!

Политика 19289 2

BurgasINFO

45-годишният спецполицай Георги Райков, който се застреля тази вечер в бургаския жк „Славейков”,  е бил изключителен професионалист и борбен по дух човек, коментираха шокирани негови колеги пред БургасИНФО. Неговите заслуги към системата на МВР са от повече от 20 години.

През 2008г. е бил на школа в Казанлък за командири на поделение, където е показал и буквално е смаял със своите качества наблюдаващите. Това е довело до заслужено израстване в кариерата му. Той се е представил повече от завидно и способностите му са били наистина внушителни. Проявил се е не само като изключителен професионалист, но и като всеотдаен и сърцат човек.

„Георги беше изключителен мъжага в пълния смисъл на думата. Имаше невероятно чувство за хумор, беше борбен и отзивчив към колегите си. Безкрайно всеотдаен”, казаха пред БургасИНФО негови колеги. Те са буквално в потрес от голямата загуба.

Георги Райков, освен всичко друго, бе и инструктор по бойна приложна тактика.

„Уникален човек!”, казаха хора, които с години са тренирали с него.

Спецполицай Георги Райков е бил служител специализираното звено „Борба с масовите безредици”, а след неговото преструктуриране - в  "Специализирани полицейски сили",  които отговарят за най-тежките криминални случаи, свързани с бърза реакция и твърд характер.

Екипът на БургасИНФО изказва най-искрените си съболезнования на близките на загиналия полицай Георги Райков.

Етикети: самоубийство на полицай, Георги Райков, самоубийство Славейков, спецполицай, Бургас

коментари

2

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com

18.05.2017
19:35

BAI MILE

POKLON.....SVETLA MU PAMET !!!

17.05.2017
01:09

приятел

Почивай в мир! Страхотен човек