Не бива да допускаме повече предсрочни избори. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на партията в район „Младост“ в столицата.

Заедно с него бяха и бившият кмет на София Йорданка Фандъкова и общинският съветник в СОС Георги Георгиев.

„Задължавам софийските организации да обясняват програмите на ГЕРБ, защото ще ни ги откраднат“, допълни Борисов. „Четвърта година, откакто ни няма, корупцита расте, цените растат, инфлацията расте. Само цените на горивата се стопиха след дерогацията“.

Борисов е категоричен, че вече много младежи намират поприще и се развиват. Той извика да застанат зад него кандидатите за депутати от листата на партията. „Имаме нови водачи в листите на ГЕРБ в София“, похвали се той.

Относно район „Младост“ в столицата Борисов каза:

„В този район, когато станах кмет, имаше бурени, а коне и магарета пасяха около Околовръстното. Всичко беше задръстено от морги, автокъщи и строителни материали. А сега, когато минеш по Южната дъга, все едно си в друг град", спомни си лидерът на ГЕРБ и разказа как техниката от Южната дъга е била подготвена да отиде на Околовръстното при "Цар Борис III", за да се завърши пръстенът.

"Имаме финализирана много модерна програма - с много иновации и много нови неща, които може да направим за градовете", подчерта лидерът на ГЕРБ. "Във финансите катастрофата е голяма, парите ги няма. Даваха се пари на пенсионерите от заеми", каза той.

"В предишният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари и я сведохме до 2%. Е, как няма да ни мразят контрабандистите, как няма да искат да ни арестуват? Но Господ е справедлив и може да забавя, но не забравя", обяви председателят на ГЕРБ.

"Промяната не е фойерверк, който да си закачиш на ревера, а визия и много работа", каза Йорданка Фандъкова, като подчерта, че тази дума не я е чувала скоро. Сега в общината имало само борба за постове, каза Фандъкова и обясни как стартиран от нея порект е оскъпен с 2 милиона и са отишли само да се снимат там опонентите им.