Ще работя с цялата си енергия и знания, за да заслужа Вашето доверие и да бъда истинският Ваш личен и достоен представител в ЕП! Това обяви Борислав Киров - бургаският представител в листата на ГЕРБ-СДС за предстоящите на 9 юни европейски избори. Киров е на 11-о място в списъка с кандидати за евродепутати. Той е роден съм в Бургас, на 38 години, доктор по икономика, в момента е общински съветник в Приморско.

„За мен е отговорност да съм част от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за евровота на 9 юни.

Пред прага на поредни избори сме, този път и парламентарни, и европейски. В годините Европейските избори винаги са се възприемали като нещо далечно, което не ни е толкова важно и което не ни касае съвсем. След 17 години членство на България в Европейския съюз, аз казвам: ТОВА НЕ Е ТАКА! Напротив, колкото важни са решенията на депутати и Министерски съвет в България, толкова имат значение и решенията на голямата наша Европейска държава, на която всеки от нас също е гражданин. И най-малкото наше населено място е част от Европа и трябва да има възможност да се възползва от нейните блага!

Работата на евродепутата не е просто да живее в Брюксел, да получава висока заплата и да придобие манталитета и поведението на скъпоплатен бюрократ. Напротив!

Трябват политици със знания и със сърце, които да работят така, че хората в Бургас, Приморско, Резово, Кости и т.н., независимо в коя точка на България се намират, да усещат тяхната помощ и подкрепа и да видят хубавото като резултат.“, смята Борислав Киров.