"Всичко е с краката нагоре. За шест месеца счупиха държавата, сринаха всичко. Вече не можем да говорим за правова държава. Партията провалила се на изборите - БСП, изведнъж се оказва, че ще управлява държавата. Нито Конституцията се спазва, нито правилникът. Всичко е толкова тъжно, че само смехът може да ни спаси", коментира бившият премиер Бойко Борисов връщането на мандата от БСП.

"Година и половина ни няма на власт. Чухте ли за справяне с корупцията? Точно обратното. Горивото с над лев по-скъпо. Токът от 80 лева при Борисов, на 1400 лева сега. Днес парламентът дори не допусна предложението за тавана на горивата да влезе за обсъждане", добави той още.

"За шест месеца счупиха държавата, сринаха всичко. Поне 5 милиарда ще трябват на правителството за следващата половин година. Еврозоната е забравена тема, заради чудовищната инфлация. Служебните министри като влязат ще видят ужаса. ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на предсрочните избори. Трябва да върнем добрината и толерантността, да се опитаме да обединим народа", каза Борисов.

"Аз мога да работя с всеки, който спазва девиза на Народното събрание", каза Борисов на въпрос дали би работил с "Продължаваме промяната".