Много съм обнадежден. Времето ми помага да видя, че имаме много подготвени млади хора. Много по-силна е сплавта, която има между младежите и утвърдените в партията лидери. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с млади представители на партията. Сред тях беше и бившият депутат Галя Желязкова, която е от Бургас.

Това, което младите хора искат и което ние успяхме да им дадем през последните години, е сигурност. Ние искаме да продължим да работим, за да може младите хора да се развиват в България, да останат тук – да създават семейства и да работят в името на страната.“, каза Желязкова.

По време на срещата Бойко Борисов коментира и обстановката в страната.

Станаха 82-ма вече подслушваните. Чакаме да видим кои са, как са. Щом знаят бройката, нека да кажат какво твърдят и да изнесат доказателства. Нека да потвърдят, че има нерегламентирани записи. Вече става една седмица, а ние само четем по телевизорите надписите „подслушване“ и нищо не се казва. Нека да кажат - подслушвани са тези, тези и тези, другото е класифицирана информация", каза бившият премиер.