РИК-Бургас като отряд за бързо реагиране, свърши си работата перфектно за часове

img

Добрата организация и адекватните реакции даде възможност комисията да приключи бързо работата си, натъкна се на парадокси – забравени страници от секционните прокотоли в копирните машини

Районната избирателна комисия в Бургас показа перфектна организация и приключи работата си в 5 часа сутринта на 27-ми март, след като обработи всички протоколи от секциите в региона. Организацията на работа в спортна зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас даде възможност за адекватната реакция и липсата на нерви, коментираха от комисията като оценка на изборния ден пред Бургас ИНФО. Последният протокол е бил предаден в РИК в 5 часа сутринта. Неин председател беше Елка Стоянова, със заместник Георги Михов и секретар - Севим Неджатиева. И тримата са опитни юристи, провеждали и справяли се с най-трудни казуси по време на избори.

Членовете на комисията отчитат като парадоксален проблем, че е имало секции, които са забравили протокол в копирните машини.

Общият брой жалби и сигнали на проведените избори в РИК-Бургас са 17, като в изборния ден те са били общо 9. Още веднъж отбелязваме, че оценката на РИК-Бургас е, че като цяло кампанията е била спокойна.

КАКВИ СА ТОЧНИТЕ ЦИФРИ ПО ОБЩИНИ В БУРГАСКА ОБЛАСТ, КОЙ КЪДЕ Е НАЙ-СИЛЕН И КЪДЕ НАЙ-СЛАБ – очаквайте САМО в БУРГАС ИНФО

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”