Всеки може в една кампания да направи своята равносметка кое е реалистично като поет ангажимент и кое не. ПП ГЕРБ е единственият политически проект, който дава реалните решения за Бургас, Бургаска област и България. Даваме реални решения и за всички българи, живеещи в чужбина. Затова се надявам, че ще бъдем успешни. Затова и нашите срещи, които правим с обществеността и бзнеса ни дават голямата сила, че ГЕРБ ще бъде победителят на тези избори. В една кампания трябва да има толерантност в поведението. Това заяви в Бургас зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Днес той беше в Бургас, където на обичайното място – до Часовника в центъра на града беше открита предизборната шатра на партията, където всеки бургазлия може да се запознае с програмата на ГЕРБ и да се срещне с кандидат-депутатите. Цветанов, заедно с кмета на Бургас Димитър Николов, който също е зам. председател партията, както и с кандидатите за народни представители днес разговаряха неформално с преминаващите бургазлии, както и симпатизанти на ГЕРБ, дошли край шатрата.

„ГЕРБ има своя невероятен водач в Бургас в лицето на Ивелина Василева, която допринесе за една от най-важните стъпки за развитието на туризма в Бургаска област и Българското Черноморие- изграждането на пречиствателните станции.

ГЕРБ декларира, че няма да позволи изграждането на Бургас-Алекснадруполис, знаем, че в начарото на предизборната кампияна нашите политически опоненти казаха, че ще се рестартира този проект. Тук искам да благодаря на местната власт, на кметовете на Бургас и на общини от региона, които солидарно застанаха да се противопоставим на тази идея“, каза Цветанов.

„Искаме да имаме достойно здравеопазване, което да бъде достъпно за всички пациенти. Искаме да заложим много на сигурността, за да има туризъм и инвеститорски интерес. Сигурността и правораздаването са взаимносвръзнаи, ще продължим реформите в съдебната система. Ще можем да да държим икономическия ръст, който имаше през 2016-та година. Това ни дава самочувствето, че може да прогвозираме увеличаване на доходите на българските граждани в един пълен мандат, ако имаме тази възможност.“, добави той.

Цветанов подчерта, че бургазлии може да се гордеят с кмета Димитър Николов, досегашните депутати от партията.

„В листата няма нито един човек, който да не е от Бургаска област. Камъкът тежи на мястото си. Местните хора знаят най-добре проблемите, могат да бъда в постоянен контакт с хората от общините. Така можем да бъдем действително политиците, които хората желаят“, добави той.