„Локомотив“-Бургас спечели първото място в турнира „Фен купа ГЕРБ Бургас“, който се проведе на спортното игрище в бургаския ж.к. „Изгрев“. За пети пореден път спортната проява се превръща в истински празник, като в нея се включват с много хъс участници от цялата област. Този път участвата 330 състезатели в 32 отбора.

Наградите тази вечер на отборните победители връчиха водачът на листата на ГЕРБ Ивелина Василева, както и кандидатите за народни представители Жечо Станков и Галя Василева.

"Локомотив"-Бургас спечели турнира, след като игра финал срещу "Общински гори"-Средец, които останаха втори. На трето място са „Бараба бойс“.

Имаше и индивидуални награди, като бяха отличени Тодор Тодоров от „Бараба бойс“ за най-добър вратар, Янко Яръмов от „Локомотив“-Бургас за най-добър нападател, а за най-полезен играч беше награден Юлиян Николов от „Локомотив“-Бургас.

„Гарантирам ви, че ще продългжаваме да подкрепяме спорта, всичко направено ще бъде надгаржадано. Ще работим за изграждането на спортната зала „Арена“, както и за плувния басейн в ж. к. „Славейков“, каза Ивелина Василева пред участниците.

С връчването на купи, както и с много емоции, спортен дух и снимки за спомен приключи поредното издание на турнира.