Водачът на коалиция „АБВ-Движение 21“ Румен Петков представи основните приоритети на кандидатите за депутати в Бургаски регион.

„Предлагаме на Бургас най-силната листа. Тя излъчва шампионски дух и професионализъм. Имаме юристи, лекари, представители на академичните среди. Листата отразява това, от което имат нужда Бургас, областта и нейните жители. Тя е истинска гордост“, заяви Петков пред пълната зала в хотел „Аква“.

Втори в листата е областният лидер на партията Антон Коджабашев, в нея е известният хирург д-р Стефан Касабов, заслужил приза „Лекар на годината“, още авторитетни медици, юристи, преподаватели. „Ние предлагаме лекари, които имат тежест, с авторитет, за които човешкото здраве е ценност, които знаят какво значи Хипократова клетва, предлагаме юристи – истински.“, каза Румен Петков.

Той посочи конкретно как Бургас може да бъде център, който да е гарант за сигурност и стабилност, да развива туризъм в големи мащаби, както и да стане предпочитан за инвеститори и за развитие на младите хора.

Какви конкретни мерки посочи той – очаквайте.