Полицията търси да прибере Живко, бил вменяем като нанесъл жестокия ритник на пенсионерката

Полицията търси да прибере Живко, бил вменяем като нанесъл жестокия ритник на пенсионерката

Крими 770 0

BurgasINFO

Живко Кючюков, който с един ритник строши таза на  възрастната бургазлийа Виолета на автобусна спирка в к-с „Изгрев”, е бил вменяем, когато я е изритал зверски. Това сочи съдебно-психиатричната експертиза, извършена от вещите лица, съобщиха от Апелативна прокуратура за БургасИНФО.

Районната прокуратура веднага е издала постановление за привличането на Живко като обвинеям за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди. Това означава, че от заподозрян, той вече става обвиняем, независимо, че към момента униформените не могат да го открият.

Постъпката на Живко, която той самият опита да оправдае с психическото си състояние, потресе Бургас. Не само жестокият удар и зверската агресия възмутиха гражданите, но и овчедушието на очевидците, които просто регистрираха случващото се на автобусната спирка. На записа ясно се вижда как няколко души се притичват на помощ за кратко, а мъж в близост пуши, замръзнал с лице към извършителя, докато млада жена яде баничка.

 

 

Етикети: Живко Кючюков, автобусна спирка, Бургас

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com