Денислав Христов с торбата екстази иска у дома, добитъкът му почнал да измира (Обновена)

img

53-годишния Денислав Христов, който бе заловен от антимафиоти на 1 декември миналата година с торба с 5,8 килограма екстази в заведение до бензиностанция край бургаския х-л „Мираж”,  иска у дома

53-годишния Денислав Христов, който бе заловен от антимафиоти на 1 декември миналата година с торба с 5,8 килограма екстази в заведение до бензиностанция край бургаския х-л „Мираж”,  иска у дома. Денислав  гледал 150 животни и откакто бил в ареста, 30 от тях измрели.

Днес Окръжният съд в града гледа мярката за неотклонение на мъжа. Христов настоява да бъде пуснат под парична гаранция, а един от адвокатите му заявява, че липсва протокол за претърсване и изземване от вечерта на задържането. Денислав бе заловен от двама полицаи под прикритие. Акцията за задържането му бе съвместна разработка на антимафиоти от Бургас и Пловдив.

Според защитника на Христов  нямало категорични доказателства, че той е извършител на престъплението, за което е обвинен. Според прокуратурата обаче за 1 година мъжът над 10 пъти е пътувал до Турция и има опасност да се укрие.

Христов не е осъждан, а в съдебната зала защитникът му поиска да бъде пуснат, за да протече делото в една спокойна атмосфера и юристите да защитят своята позиция.  Според адвоката му няма годно веществено доказателство.

Прокурорът по делото обаче е против изменение на мярката за неотклонение. В крайна сметка съдът остави Денислав под стража. Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Балове 2018 в Бургас - блясък, атракция и стил

Зрелищен арест в Бургас: Полиция арестува мъж със син „Опел”

Куче захапа 77-годишия Йордан Русев в центъра на Бургас, остави кървава диря