Отива си зимата, идва пролетта: Мери Бойс Бенд с акустичен концерт в Бургас

Отива си зимата, идва пролетта: Мери Бойс Бенд с акустичен концерт в Бургас

Култура 1663 0

БургасИнфо

Мери Бойс Бенд ще изнесе акустичен концерт на 24 март 2017 (петък), от 22:00 ч., в бар Алайв, Бургас. Концертът е под надслов „Отива си зимата, идва пролетта“. Подаръкът, който музикантите ще направят на своите почитатели, е красива музика, изпълнена акустично с китара, пиано и гласове. На живо ще прозвучат любими сингли от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, нови, неиздадени досега песни и специално избрани за случая световни хитове. На събитието публиката ще може да си вземе албуми с автограф, включително наскоро издадения „20 години Мери Бойс Бенд“.

Билети на цена от 12 лв. можете да си вземете в Бар Алайв, Бургас, ул.”Възраждане” 10 и на място преди концерта. Телефонът за резервации е 0896 642 624.

Първото участие на групата е през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песента „Непознати улици“ в учебника по музика, Мери Бойс Бенд е една от най-успешните и обичани групи в България.

Етикети: мери бойс бенд, концерт, пролет, бургас

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com