Бившата плеймейтка и настояща съпруга на Християн Гущеров - Светлана, се оплака как е била пребита от бореца Кирил Терзиев пред децата й. Били избити предните й зъби, твърди още тя.

Терзиев обаче има съвсем друга версия.

Не съм докосвал Гущерова, нейното семейство ми дължи много пари, заяви Терзиев пред "Труд" и дори нарече семейството на Светлана напълно фалирало заради зависимост на съпруга й Християн към хазарт и дрога.

“С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат”, каза Терзиев.

Според неговата версия двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. “България” в София. Той я запитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които да го пребият.

“Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана - мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение. Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален - занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Дълго време от добро сърце му давах пари, които изкарвам с къртовски труд. И накрая Гущерова ще ме псува по улиците”, не скри огорчението си Терзиев.

По думите му му дължат огромна сума пари, но не конкретизира каква е тя.

“Става дума за много пари. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга. Той е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони, собственият му баща Добромир Гущеров се отрече от него. Иска баснословни суми назаем от приятели, за да води Светлана по курорти. Тя живее за Инстаграм и за да поддържа пред обществото някакво реноме на богата жена. Истината обаче е съвсем друга”, категоричен бе медалистът от олимпиадата в Пекин.

Терзиев твърди, че Християн Гущеров е разпродал имущество за над 10 милиона лева в близкото минало.

“Светлана не е работила и един ден в целия си живот. А най-смешното е, че докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата. Плащах максималните осигуровки, за да взима помощи, а тя дори не знае къде ми е офисът. Това са изключително елементарни и нагли хора, които вече съжалявам, че познавам”, допълни Терзиев.