Кулинарна изложба по случай Международния ден на жената - 8-ми март, подреди Обединението на жените-социалистки (ОЖС) към БСП-Бургас. Дамите бяха развихрили кулинарната си фантазия и бяха приготвили уникални ястия.

Празникът бе открит от областния председател на ОЖС Тинка Желязкова, която отправи поздрави към всички присъстващи и им пожела да бъдат винаги здрави, обичани и уважавани. За да поздравят представителките на нежния пол за празника им, на събитието дойдоха народните представители от „БСП за България” Петър Кънев и Николай Тишев, председателят на ОбС на БСП-Бургас Живко Господинов, областният лидер Стойко Танков и членове на ИБ на ОбС на БСП-Бургас.


Господата бяха удостоени с честта да бъдат дегустатори и да изберат трите най-добри ястия. Те, също така, поднесоха и по един букет на всяка една от жените. Ученици от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Бургас пък се погрижиха за приятната музикална атмосфера, като изпълниха няколко песни, с които поздравиха дамите.