ГЕРБ в Поморие: Единствени сме със сектор „Туризъм“, за БСП тази дума не съществува

ГЕРБ в Поморие: Единствени сме със сектор „Туризъм“, за БСП тази дума не съществува

Избори 2017 713 0

Единствено в програмата за управление на ГЕРБ се говори за развитие на туризма - в програма на БСП дори не се среща думата „туризъм“. Това каза председателят на на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Поморие. Той изрази притеснението си, че едно работещо министерство, създадено от ГЕРБ, ще бъде заличено от БСП. Цветанов изтъкна високия ръст на туристи в България през миналата година. „Имаме 16 млрд. лева приходи от туризъм. Успяхме да върнем руските туристи в България, благодарение на усилията на министър Николина Ангелкова и премиера Бойко Борисов“, коментира той и подчерта, че ГЕРБ има ясна визия за надграждане на постигнатите реални резултати в сектора.

Цветан Цветанов обърна внимание, че Поморие се превръща в основен туристически център в региона. „Kогато има силна местна власт, стабилна страна и работещо правителство, могат се случват реални неща за общините. Това ясно се вижда тук. Нуждаем се от подкрепата на всеки от вас, за да продължим постигнатото“, обърна се Цветанов към присъстващите.

Той акцентира върху факта, че в следващ управленски мандат ГЕРБ предвижда двойно увеличение на заплатите на учителите. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че най-важно е в България да има образовани млади хора, които да могат да намерят своята професионална реализация. Цветан Цветанов изтъкна още, че инвестицията в образованието осигурява квалифицирана работна ръка за нуждите на бизнеса.

Водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева съобщи, че един от основните приоритети на ГЕРБ е доизграждането на четирилентовия път „Бургас – Слънчев бряг“, който е от изключително значение за развитие на региона на юг от Бургас. Василева се ангажира и със завършването на втора фаза на водния цикъл на Поморие.

Жителите на Поморие имаха възможност да разговарят още със зам.-председателя на ГЕРБ и кмет на община Бургас Димитър Николов и кандидата за народен представител и областен ръководител на партията Димитър Бойчев.

Етикети: ГЕРБ, БСП, Цветан Цветанов, Поморие, избори

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com