Спецполицай Райков се самоубил от чест, не можел да приеме да е тежест след инсулт

img

Той е бил един от най-добрите служители  в специализираните полицейски сили

45-годишният спецполицай Георги Райков се е самоубил, защото не е могъл да приеме, че ще бъде в тежест на близките си, казаха пред БургасИНФО негови приятели.  

Мъжът се застрелял в жилището си в 25-ти блок, днес около 17:30ч. Колегите му са потресени и не желаят да коментират случая. Шокът е голям, тъй като полицаят е бил един от най-съвестните служители. Той има пораснала дъщеря, която вече е на 20 години.

Полицаят Георги Райков е дългогодишен служител в системата на МВР. Той е бил в „Борба с масовите безредици”, а сега в "Специализирани полицейски сили".

БургасИНФО изказва съболезнования към близките на загиналия!

 

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

  •  
    Ирена
    2017-05-19 10:57:55

    За жалост е така във всички сфери.Проблемен ли си относно здраве,те считат,че не си читав.Само че....никой не е застрахован.Всички сме патологични пациенти.Жалко за момчето,поклон ,уважение и към близките.

  •  

    Тъжно. Но не е това начина. Държавата нищо не помага на пострадалите си служители. Ако си пострадал и след време се върнеш на работа, на началниците не им пука за теб и продължават да те товарят така , че нищо не се е случило. МВР е ебана система.

Най-новото

Актуални теми

Жестока катастрофа с автобус от Бургас за София, има жертви и ранени

Задържаха педофил, зарибявал малка бургазлийка за секс в интернет

Пламнаха два вагона на влака от София за Бургас